TPU

  • Hot melt adhesive film for insole

    Film adesif nyawiji panas kanggo insole

    Film adesif panas TPU sing cocog kanggo iketan PVC, kulit buatan, kain, serat lan bahan liyane sing mbutuhake suhu sithik. Biasane digunakake kanggo ngasilake insole busa PU sing ramah lingkungan lan ora beracun. Dibandhingake karo ikatan lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lembar lem panas nyawiji TPU kanggo insole

    Iki minangka film fusion PU termal kanthi tampilan tembus sing biasane ditrapake nalika ikatan kulit lan kain, lan lapangan pangolahan bahan sepatu, utamane ikatan sol Ossole lan sol Hypoli. Sawetara produsen insole luwih seneng suhu leleh sithik, dene sawetara pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif nyawiji panas kanggo sandhangan ruangan

    Iki minangka sheet fusion poliuretan termal sing transparan sing cocog kanggo ikatan serat super, kulit, kain katun, papan serat kaca, lsp. Nduwe kertas dhasar sing bisa nggawe ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Tape adesif nyawiji panas kanggo jeroan sing lancar

    Produk iki kalebu sistem TPU. Iki minangka model sing wis dikembangake pirang-pirang taun kanggo memenuhi panjaluk elastisitas lan fitur tahan banyu. Pungkasane dadi negara sing diwasa. sing cocog kanggo area komposit jeroan sing apik, bras, kaos kaki lan kain elastis kanthi ...
  • TPU Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif leleh TPU Panas kanggo klambi ruangan

    HD371B digawe saka bahan TPU kanthi modifikasi lan fomular tartamtu. Iki asring digunakake ing sabuk telung lapisan anti banyu, sandhangan jero sing mulus, kanthong mulus, zipper anti banyu, strip anti banyu, bahan mulus, sandhangan multi-fungsi, bahan reflektif lan lapangan liyane. Komposit ...