TPU

  • TPU film karo release kertas

    TPU film karo release kertas

    Iki minangka film TPU kanthi rasa tangan sing angel, suhu panggunaan sing sithik, kacepetan kristalisasi cepet, kekuatan kulit sing dhuwur, cocog kanggo ikatan PVC, kulit buatan, kain, spons PU, serat lan bahan liyane sing mbutuhake suhu sing luwih murah.1. Wide sawetara atose: produk karo atose beda ...
  • TPU film karo release kertas

    TPU film karo release kertas

    Iki minangka film TPU suhu dhuwur sing nganggo kertas rilis.Biasane digunakake kanggo serat super, kulit, kain katun, Papan serat kaca, lan sapiturute 1. Wide sawetara atose: produk karo atose beda bisa dipikolehi kanthi ngganti proporsi komponen reaksi TPU, lan karo Tambah hardn ...
  • Film TPU Suhu Dhuwur

    Film TPU Suhu Dhuwur

    Iku film TPU suhu dhuwur kang tanpa kertas release.Biasane digunakake kanggo bal kulit, kayata basket, footaball, bal kembung lan liya-liyane.1. Wide sawetara atose: produk karo atose beda bisa dipikolehi kanthi ngganti proporsi komponen reaksi TPU, lan karo t ...
  • TPU film leleh panas

    TPU film leleh panas

    Iki minangka film adesif leleh panas TPU sing dilapisi ing kertas rilis silikon ganda glassine.Laminating micronfiber, kulit, kain katun, papan fiberglass lan bahan liyane sing kudu digunakake ing suhu dhuwur.1.kekuwatan laminasi sing apik: nalika ditrapake ing tekstil, produk kasebut bakal duwe ...
  • FILM PES HOT LEEH

    FILM PES HOT LEEH

    Iki minangka produk tanpa tambahan agen pemutih fluoresensi.Utamane digunakake ing ikatan macem-macem kain tekstil, PVC, ABS, PET, macem-macem plastik, kulit lan macem-macem kulit buatan, bolong, aluminium foil, piring aluminium, veneer.1. kekuatan laminasi apik: nalika ditrapake ing tekstil, produk ...
  • TPU film leleh panas

    TPU film leleh panas

    Iki minangka film adesif leleh panas TPU sing dilapisi ing kertas rilis silikon ganda glassine.Laminating saka PVC, kulit, kain lan bahan liyane sing kudu digunakake ing suhu sing luwih murah 1. kekuatan lamination apik: nalika Applied ing tekstil, prodhuk bakal duwe kinerja iketan apik.2. banyune apik...
  • FILM PES HOT LEEH

    FILM PES HOT LEEH

    Iki minangka PES adhedhasar lem leleh panas kanggo adhesi sing apik.Iki minangka film adesif panas sing ramah lingkungan kanthi poliester termoplastik minangka awak utama.Utamane digunakake kanggo ikatan macem-macem kain tekstil, PVC, ABS, PET, macem-macem plastik, kulit lan macem-macem kulit buatan, bolong c ...
  • TPU film leleh panas

    TPU film leleh panas

    Iki minangka film adesif leleh panas TPU sing dilapisi ing kertas rilis silikon ganda glassine.kain tekstil, kain katun, jeroan mulus, kanthong mulus, zippers anti banyu, Strip anti banyu, sandhangan multifungsi, bahan reflektif lan lapangan liyane.Pangolahan senyawa saka macem-macem elasti ...
  • TPU film leleh panas

    TPU film leleh panas

    Iku film adesif TPU panas nyawiji kang cocok kanggo iketan saka jinis bahan, utamané iketan saka microfiber, kulit, katun, Papan serat kaca, etc. Dibandhingake karo iketan lim Cairan, prodhuk iki tumindak uga ing akeh aspèk kayata evironment. hubungan, proses aplikasi ...
  • TPU film leleh panas

    TPU film leleh panas

    Iki minangka film adesif panas TPU sing cocog kanggo ikatan jinis bahan, utamane ikatan materi sing nduweni syarat tahan banyu sing dhuwur.Dibandhingake karo ikatan lem cair, produk iki tumindak kanthi apik ing pirang-pirang aspek kayata hubungan lingkungan, proses aplikasi ...
  • TPU WEB panas nyawiji film adhesive

    TPU WEB panas nyawiji film adhesive

    Suhu mencet Flat: 120-150 Tekanan: 0.2-0.6Mpa Wektu: 6-10s Komplek Suhu mesin: 130-170 ℃ Roller kacepetan: 5-10m / min Iku produk tanpa ditambahaké agen whitening neon.Utamane digunakake ing ikatan macem-macem kain tekstil, PVC, ABS, PET, macem-macem plastik, kulit lan macem-macem ...
  • Film poliester termoplastik

    Film poliester termoplastik

    Ikatan PVC, kulit buatan, kain, serat lan bahan liyane sing mbutuhake proses suhu sing luwih murah.1. kekuatan laminasi apik: nalika Applied ing tekstil, produk bakal duwe kinerja iketan apik.2. Non-beracun lan ramah lingkungan: Ora bakal menehi mambu sing ora enak lan ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
Chat Online WhatsApp!