Produk

  • CPE film for CPE apron

    Film CPE kanggo celemek CPE

    Produk iki minangka produk paling laris wiwit epidemi COVID-19 global ing taun 2020. Iki minangka jinis strip anti banyu PEVA digawe saka bahan komposit, sing digunakake kanggo perawatan anti banyu ing lapisan klambi protèktif. Yen dibandhingake karo PU utawa strip adesif adhedhasar kain, luwih murah regane ...
  • Hot melt lettering cutting sheet

    Lembar nglereni huruf panas nyawiji

    Film ukiran minangka jinis materi sing bisa ngethok teks utawa pola sing dibutuhake kanthi ngukir bahan liyane, banjur pencet panas sing diukir ing kain kasebut. Iki minangka bahan sing ramah lingkungan, jembar lan warna bisa disesuaikan. Pangguna bisa nggunakake bahan iki kanggo nggawe ...
  • Water-proof seam sealing tape for garments

    Sealing sealing sealing tape kanggo sandhangan

    Strip anti banyu digunakake ing sandhangan utawa peralatan ing njaba ruangan minangka jinis tape kanggo perawatan jahitan anti banyu. Saiki, bahan sing digawe yaiku pu lan kain. Saiki, proses ngetrapake strip anti banyu kanggo perawatan lapisan anti banyu wis akeh dipopulerake lan ditampa kanthi ...
  • PEVA seam sealing tape for disposable protective clothing

    Pita panyegelan PEVA kanggo sandhangan protèktif sing bisa digunakake

    Produk iki minangka produk paling laris wiwit epidemi COVID-19 global ing taun 2020. Iki minangka jinis strip anti banyu PEVA digawe saka bahan komposit, sing digunakake kanggo perawatan anti banyu ing lapisan klambi pelindung. Biasane kita nggawe jembaré 1.8 cm lan 2cm, kekandelan 170 micron. Bandingake ...
  • Hot melt adhesive film for insole

    Film adesif nyawiji panas kanggo insole

    Film adesif panas TPU sing cocog kanggo iketan PVC, kulit buatan, kain, serat lan bahan liyane sing mbutuhake suhu sithik. Biasane digunakake kanggo ngasilake insole busa PU sing ramah lingkungan lan ora beracun. Dibandhingake karo ikatan lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lembar lem panas nyawiji TPU kanggo insole

    Iki minangka film fusion PU termal kanthi tampilan tembus sing biasane ditrapake nalika ikatan kulit lan kain, lan lapangan pangolahan bahan sepatu, utamane ikatan sol Ossole lan sol Hypoli. Sawetara produsen insole luwih seneng suhu leleh sithik, dene sawetara pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif nyawiji panas kanggo sandhangan ruangan

    Iki minangka sheet fusion poliuretan termal sing transparan sing cocog kanggo ikatan serat super, kulit, kain katun, papan serat kaca, lsp. Nduwe kertas dhasar sing bisa nggawe ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Tape adesif nyawiji panas kanggo jeroan sing lancar

    Produk iki kalebu sistem TPU. Iki minangka model sing wis dikembangake pirang-pirang taun kanggo memenuhi panjaluk elastisitas lan fitur tahan banyu. Pungkasane dadi negara sing diwasa. sing cocog kanggo area komposit jeroan sing apik, bras, kaos kaki lan kain elastis kanthi ...
  • EVA Hot melt adhesive film for shoes

    Film perekat leleh EVA Panas kanggo sepatu

    Film adesif panas panas EVA ora ana ambu, tanpa rasa lan ora beracun. Ana polimer leleh rendah yaiku copolymer etilen-vinil asetat. Werna kuning utawa putih bubuk utawa granular. Amarga kristalitas sing endhek, elastisitas dhuwur, lan bentuk kaya karet, ngemot polietil cukup ...
  • EVA hot melt adhesive web film

    Film web adesif panas nyawiji EVA

    W042 minangka sheet lem tampilan bolong putih sing kalebu ing sistem material EVA. Kanthi appraarance lan struktur khusus sing apik, produk iki nduweni napas sing hebat. Kanggo model iki, duwe akeh aplikasi sing disetujoni kanthi wiyar dening akeh pelanggan. Cocog kanggo ikatan ...
  • PA hot melt adhesive film

    Film adesif panas nyawiji PA

    Film adesif panas cair PA minangka produk film adesif leleh panas digawe saka poliamida minangka bahan baku utama. Polyamide (PA) minangka polimer termoplastik linier kanthi unit struktural saka klompok amida ing tulang punggung molekul sing digawe dening asam karboksilat lan amina. Atom hidrogen ing t ...
  • TPU hot melt style decoration sheet

    Lembar dekorasi gaya leleh panas TPU

    Film hiasan uga diarani film suhu dhuwur lan endhek amarga gampang, alus, elastis, telung dimensi (kekandelan), gampang digunakake lan karakteristik liyane, umume digunakake ing macem-macem kain tekstil kayata sepatu, sandhangan, barang, lsp. . Iku pilihan luang fashion lan ...