Produk

  • TPU hot melt style decoration sheet

    Lembar dekorasi gaya leleh panas TPU

    Film hiasan uga diarani film suhu dhuwur lan endhek amarga gampang, alus, elastis, telung dimensi (kekandelan), gampang digunakake lan karakteristik liyane, umume digunakake ing macem-macem kain tekstil kayata sepatu, sandhangan, barang, lsp. . Iku pilihan luang fashion lan ...
  • Hot melt style printable adhesive sheet

    Lembar perekat dicetak gaya panas nyawiji

    Film sing bisa dicithak minangka jinis materi pencetakan sandhangan sing ramah lingkungan, sing nyadari pola transfer termal liwat nyithak lan pencet panas. Cara iki ngganti pencetakan layar tradisional, ora mung gampang lan gampang dioperasikake, nanging uga ora beracun lan tanpa rasa ....
  • Hot melt lettering cutting sheet

    Lembar nglereni huruf panas nyawiji

    Film ukiran minangka jinis materi sing bisa ngethok teks utawa pola sing dibutuhake kanthi ngukir bahan liyane, banjur pencet panas sing diukir ing kain kasebut. Iki minangka bahan sing ramah lingkungan, jembar lan warna bisa disesuaikan. Pangguna bisa nggunakake materi iki kanggo nggawe ...
  • Water-proof seam sealing tape for garments

    Sealing sealing sealing tape kanggo sandhangan

    Strip anti banyu digunakake ing sandhangan utawa peralatan ing njaba ruangan minangka jinis tape kanggo perawatan jahitan anti banyu. Saiki, bahan sing digawe yaiku pu lan kain. Saiki, proses ngetrapake strip anti banyu kanggo perawatan lapisan anti banyu wis akeh dipopulerake lan ditampa kanthi ...
  • PEVA seam sealing tape for disposable protective clothing

    Pita sealing lapisan PEVA kanggo sandhangan protèktif sing bisa digunakake

    Produk iki minangka produk paling laris wiwit epidemi COVID-19 global ing taun 2020. Iki minangka jinis strip anti banyu PEVA digawe saka bahan komposit, sing digunakake kanggo perawatan anti banyu ing lapisan klambi pelindung. Biasane kita nggawe jembaré 1.8 cm lan 2cm, kekandelan 170 micron. Bandingake ...
  • CPE film for CPE apron

    Film CPE kanggo celemek CPE

    Produk iki minangka produk paling laris wiwit epidemi COVID-19 global ing taun 2020. Iki minangka jinis strip anti banyu PEVA digawe saka bahan komposit, sing digunakake kanggo perawatan anti banyu ing lapisan klambi protèktif. Yen dibandhingake karo PU utawa strip adesif adhedhasar kain, luwih murah regane ...
  • H&H Car paint protective film

    Film pelindung cat Mobil H&H

    H&H nduweni komitmen kanggo pengembangan lan produksi film proteksi cat otomotif TPU bermutu tinggi. Pabrik kita dununge ing Provinsi Anhui, China, sing jembar 20.000 meter persegi, kanthi tim R&D lan basis produksi dhewe. Menapa malih, peralatan produksi lan uji coba ...
  • Hot melt adhesive film for insole

    Film adesif nyawiji panas kanggo insole

    Film adesif panas TPU sing cocog kanggo iketan PVC, kulit buatan, kain, serat lan bahan liyane sing mbutuhake suhu sithik. Biasane digunakake kanggo ngasilake insole busa PU sing ramah lingkungan lan ora beracun. Dibandhingake karo ikatan lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lembar lem panas nyawiji TPU kanggo insole

    Iki minangka film gabungan PU termal kanthi tampilan tembus sing biasane ditrapake nalika ikatan kulit lan kain, lan lapangan pangolahan bahan sepatu, utamane ikatan sol Ossole lan sol Hypoli. Sawetara produsen insole seneng suhu leleh sithik, dene sawetara pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif nyawiji panas kanggo sandhangan ruangan

    Iki minangka sheet fusion polyurethane thermal translucent sing cocog kanggo ikatan serat super, kulit, kain katun, papan serat kaca, lsp. Nduwe kertas dhasar sing bisa nggawe ...
  • TPU Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif leleh TPU Panas kanggo sandhangan ruangan

    HD371B digawe saka bahan TPU kanthi modifikasi lan fomular tartamtu. Iki asring digunakake ing sabuk telung lapisan anti banyu, sandhangan jero sing mulus, kanthong mulus, zipper anti banyu, strip anti banyu, bahan mulus, sandhangan multi-fungsi, bahan reflektif lan lapangan liyane. Komposit ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Tape adesif nyawiji panas kanggo jeroan sing lancar

    Produk iki kalebu sistem TPU. Iki minangka model sing wis dikembangake pirang-pirang taun kanggo memenuhi panjaluk elastisitas lan fitur tahan banyu. Pungkasane dadi negara sing diwasa. sing cocog kanggo area komposit jeroan sing apik, bras, kaos kaki lan kain elastis kanthi ...