Film Adhesive Nyawiji Panas

  • Hot melt adhesive film for insole

    Film adesif nyawiji panas kanggo insole

    Film adesif panas TPU sing cocog kanggo iketan PVC, kulit buatan, kain, serat lan bahan liyane sing mbutuhake suhu sithik. Biasane digunakake kanggo ngasilake insole busa PU sing ramah lingkungan lan ora beracun. Dibandhingake karo ikatan lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lembar lem panas nyawiji TPU kanggo insole

    Iki minangka film fusion PU termal kanthi tampilan tembus sing biasane ditrapake nalika ikatan kulit lan kain, lan lapangan pangolahan bahan sepatu, utamane ikatan sol Ossole lan sol Hypoli. Sawetara produsen insole luwih seneng suhu leleh sithik, dene sawetara pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif nyawiji panas kanggo sandhangan ruangan

    Iki minangka sheet fusion poliuretan termal sing transparan sing cocog kanggo ikatan serat super, kulit, kain katun, papan serat kaca, lsp. Nduwe kertas dhasar sing bisa nggawe ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Tape adesif nyawiji panas kanggo jeroan sing lancar

    Produk iki kalebu sistem TPU. Iki minangka model sing wis dikembangake pirang-pirang taun kanggo memenuhi panjaluk elastisitas lan fitur tahan banyu. Pungkasane dadi negara sing diwasa. sing cocog kanggo area komposit jeroan sing apik, bras, kaos kaki lan kain elastis kanthi ...
  • EVA Hot melt adhesive film for shoes

    Film perekat leleh EVA Panas kanggo sepatu

    Film adesif panas panas EVA ora ana ambu, tanpa rasa lan ora beracun. Ana polimer leleh rendah yaiku copolymer etilen-vinil asetat. Werna kuning utawa putih bubuk utawa granular. Amarga kristalitas sing endhek, elastisitas dhuwur, lan bentuk kaya karet, ngemot polietil cukup ...
  • EVA hot melt adhesive web film

    Film web adesif panas nyawiji EVA

    W042 minangka sheet lem tampilan bolong putih sing kalebu ing sistem material EVA. Kanthi appraarance lan struktur khusus sing apik, produk iki nduweni napas sing hebat. Kanggo model iki, duwe akeh aplikasi sing disetujoni kanthi wiyar dening akeh pelanggan. Cocog kanggo ikatan ...
  • PA hot melt adhesive film

    Film adesif panas nyawiji PA

    Film adesif panas cair PA minangka produk film adesif leleh panas digawe saka poliamida minangka bahan baku utama. Polyamide (PA) minangka polimer termoplastik linier kanthi unit struktural saka klompok amida ing tulang punggung molekul sing digawe dening asam karboksilat lan amina. Atom hidrogen ing t ...
  • TPU Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Film adesif leleh TPU Panas kanggo klambi ruangan

    HD371B digawe saka bahan TPU kanthi modifikasi lan fomular tartamtu. Iki asring digunakake ing sabuk telung lapisan anti banyu, sandhangan jero sing mulus, kanthong mulus, zipper anti banyu, strip anti banyu, bahan mulus, sandhangan multi-fungsi, bahan reflektif lan lapangan liyane. Komposit ...
  • Hot melt adhesive tape for shoes

    Pita adhesif panas kanggo sepatu

    L043 minangka produk material EVA sing cocog kanggo laminasi irisan microfiber lan EVA, kain, kertas, lan sapiturute. Luwih dipilih dening wong-wong sing pengin ngimbangi temprature pangolahan lan tahan temprature sing luwih dhuwur. Model iki khusus digawe kanggo sawetara kain khusus kayata Oxford ...
  • EAA hot melt adhesive film for aluminum

    Film adhesif panas cair EAA kanggo aluminium

    HA490 minangka produk bahan Polyolefin. Uga model iki bisa diarani EAA. Iki film tembus karo kertas sing dirilis. Biasane masarakat nggunakake jembaré 48cm lan 50cm kanthi ketebalan 100 mikron ing kulkas. HA490 cocog kanggo ikatan macem-macem kain lan bahan logam, utamane ...
  • PO hot melt adhesive film for  refrigerator evaporator

    Film perekat panas PO nyawiji kanggo penguapan kulkas

    Film modifikasi panas panas polyolefin ora diowahi tanpa kertas dhasar. Kanggo sawetara panjaluk pelanggan lan prabédan kerajinan, film leleh panas tanpa kertas sing dirilis uga produk sing disambut ing pasar. Spesifikasi iki asring dikemas ing 200m / gulung lan diisi film gelembung kanthi tabung kertas dia 7.6cm. ...
  • PES hot melt adhesive film for aluminum panel

    Film adesif panas leleh PES kanggo panel aluminium

    HD112 minangka produk sing digawe bahan poliester. Model iki bisa digawe nganggo kertas utawa tanpa kertas. Biasane, asring digunakake ing lapisan tabung utawa panel aluminium. Kita nggawe jembaré normal 1m, jembaré liya kudu disesuaikan. Ana macem-macem aplikasi spesifikasi iki. HD112 digunakake ...