PES

  • PES hot melt adhesive film for aluminum panel

    Film adesif panas leleh PES kanggo panel aluminium

    HD112 minangka produk sing digawe bahan poliester. Model iki bisa digawe nganggo kertas utawa tanpa kertas. Biasane, asring digunakake ing lapisan tabung utawa panel aluminium. Kita nggawe jembaré normal 1m, jembaré liya kudu disesuaikan. Ana macem-macem aplikasi spesifikasi iki. HD112 digunakake ...
  • PES hot melt adhesive film

    Film adesif nyawiji panas PES

    Iki diowahi produk bahan poliester kanthi kertas sing dirilis. Nduwe zona lebur saka 47-70 ℃, jembaré 1m sing cocog kanggo bahan sepatu, sandhangan, bahan dekorasi Otomotif, tekstil omah lan lapangan liyane, kayata lencana sulaman. Iki minangka compolymer material anyar sing kurang ...
  • PES hot melt style adhesive film

    Film adesif gaya panas leleh PES

    Spesifikasi iki padha karo 114B. Bedane yaiku duwe indeks leleh lan kisaran leleh sing beda. Iki duwe temprature leleh sing luwih dhuwur. Pelanggan bisa milih model sing cocog miturut kabutuhan proses dhewe lan macem-macem lan kualitas kain. Kajaba iku, kita bisa ...
  • PES hot melt adhesive web film

    Film web adesif panas PES nyawiji

    Iki minangka omentum sing digawe saka PES. Nduweni struktur bolong sing kandhel banget, saengga bisa entuk ambegan sing apik. Yen dikombinasikake karo tekstil, bisa uga nganggep kekuatan ikatan lan permeabilitas udara produk. Asring ditrapake ing sawetara produk sing mbutuhake ...