PA

  • PA hot melt adhesive film

    Film adesif panas nyawiji PA

    Film adesif panas cair PA minangka produk film adesif leleh panas digawe saka poliamida minangka bahan baku utama. Polyamide (PA) minangka polimer termoplastik linier kanthi unit struktural saka klompok amida ing tulang punggung molekul sing digawe dening asam karboksilat lan amina. Atom hidrogen ing t ...
  • PA hot melt adhesive web film

    Film web adesif panas PA nyawiji

    Iki minangka omentum bahan poliamida, sing biasane dikembangake kanggo pangguna sing paling dhuwur. Area aplikasi utama produk iki yaiku sandhangan bahan mewah, bahan sepatu, kain non-tenunan lan gabungan kain. Fitur utama produk iki yaiku permeabilitas udara sing apik. Produk iki ...