EVA

  • EVA Hot melt adhesive film for shoes

    Film perekat leleh EVA Panas kanggo sepatu

    Film adesif panas panas EVA ora ana ambu, tanpa rasa lan ora beracun. Ana polimer leleh rendah yaiku copolymer etilen-vinil asetat. Werna kuning utawa putih bubuk utawa granular. Amarga kristalitas sing endhek, elastisitas dhuwur, lan bentuk kaya karet, ngemot polietil cukup ...
  • EVA hot melt adhesive web film

    Film web adesif panas nyawiji EVA

    W042 minangka sheet lem tampilan bolong putih sing kalebu ing sistem material EVA. Kanthi appraarance lan struktur khusus sing apik, produk iki nduweni napas sing hebat. Kanggo model iki, duwe akeh aplikasi sing disetujoni kanthi wiyar dening akeh pelanggan. Cocog kanggo ikatan ...
  • Hot melt adhesive tape for shoes

    Pita adhesif panas kanggo sepatu

    L043 minangka produk material EVA sing cocog kanggo laminasi irisan microfiber lan EVA, kain, kertas, lan sapiturute. Luwih dipilih dening wong-wong sing pengin ngimbangi temprature pangolahan lan tahan temprature sing luwih dhuwur. Model iki khusus digawe kanggo sawetara kain khusus kayata Oxford ...